mandag 15. oktober 2012

Kiropraktor-besøk


Lille Mie har vært plaget med magen den siste tiden,bare grått og grått til visse tider på døgnet og dette er selvsagt tøff kost for et nybakt mammahjerte.Ikke godt å se at lillejenta har det vondt og at all trøst ikke duger.
Vi har prøvd sukkervann,Minifom,fennikel-te og malt uten bedring så på fredag ble det bestilt time til kiropraktor.
Vi fikk time i dag og kiropraktoren kunne "beskrive" henne ganske godt uten å i det hele tatt ha kjent på henne og jeg satt bare å nikket bekreftende til det han sa.
Han la henne på en benk foran seg å kjente på både mage og rygg.


Han fikk knekt opp ryggen hennes og han kunne kjenne flere låsninger i nakke og skuldre som går utover tarmsystemet,det er derfor hun er urolig og gråter så mye som hun gjør,både fordi hun får luftsmerter og fordi hun har vondt i nakke og skuldre.

Saken var klar,hun har som så mange andre,kolikk.

Jeg har lenge sagt at jeg tror problemet sitter i skuldrene hennes og sannelig fikk vi det bekreftet.
Jeg er glad han fant ut hva det var og vi skal allerede tilbake dit på onsdag for enda en behandling.

(Nusket ble så døsig og avslappet etterpå,her sovnet hun ganske fort)

Barn med kolikk trenger vanligvis 3 behandlinger så nå håper vi at Mie skal bli som ny igjen:-)





4 kommentarer:

  1. Vi var også til kiropraktor. Erica hadde KISS/KID og hadde også låsning i nakken. Hadde 3 behandlinger, og etter det har hun blitt mye bedre :D kan plages litt med luft nå også, men langt unna hvordan hun hadde det de første ukene.

    SvarSlett
  2. Vår lille pode kom til verden i en håpløs fødsel... Og han skrek og skrek. Inntil de på helsestasjonen konstaterte at han ikke kunne vri kroppen og hodet til venstre. En time og en liten behandling på et par minutter hos manuelterapeut ga oss en avslappet og rolig unge. Det satt også mellom skuldrene på han. Bare blid i ettertid

    SvarSlett
    Svar
    1. Oj,så merkelig! Ikke lett å tolke disse små heller! Bra dere fikk en avslappa unge etterpå,det tar på å høre sår barnegråt hele tiden:/

      Slett

Legg gjerne igjen et svar eller en hilsning:)