mandag 24. september 2012

Prioritering


Så utrolig koselig å se og høre hvor nysgjerrige dere er på oss og den nye hverdagen vår:-)
Ser og vet det er mange som har savnet en oppdatering her inne men som sagt så har prioriteringen vært litt annerledes de to siste ukene...all fokus har vært på vår lille Mie.

Vi storkoser oss hver dag og alt er spennende og nytt.
Mie Elisabeth er ei sovedukke på dagtid men som holder mammaen våken en del på natten men det begynner så smått å gå seg til.

Hun ble introdusert for smokken litt sent men siden sutte-behovet hennes er så stort,måtte vi trå til med en.
Prøvd lenge og mange forskjellige smokke-typer,helt til hun for tre dager siden plutselig tok til takke med en helt vanlig Mam-smokk.
Hun er ikke fornøyd,men den duger.
Nå som vi "trener" på å få henne til å like smokken,blir det dermed litt mer søvn på nettene og puppene mine blir mer brukt til et matfat istedet for en smokk:-) 

Mie er ellers en ganske enkel baby som allerede har visst oss at hun har stor vilje og et stort humør.
Hun liker å følge med på det som skjer,hun er supersterk i nakke og bein og hun elsker å ha kroppskontakt...helst døgnet rundt.

Dokka vår er helt fantastisk og det er ren glede å stå opp for å få en ny dag med henne for det er så spennende å bli kjent med sin egen baby.

Det er først nå jeg kjenner det går bedre å gå og være i aktivitet etter fødselen så denne uka skal vi farte litt rundt på ærender og besøke venner og familie som er spente på å møte jenta vår.

Mange spør om fødselshistorien og jeg sier det igjen; -Den kommer,jeg må bare få tid nok til å sette meg ned for å skrive den:-)

Nå skal vi ta kvelden her i heimen,prøve å sove før litt før neste amming.




3 kommentarer:

  1. Så nydelig pie dokker har:) Blir nesten misunnelig hær æ sitt,men blir da t oss også om ei stund- snart 3mnd på vei no,wihuuu!:)

    SvarSlett
    Svar
    1. Tusen takk Marthe!:) Nyt gravid-tia,den går alt for fort,men storglæd dæ te lille kjæm,d e d største i livet<3

      Slett
  2. D ska æ gjør,glede mæ allerede:)<3

    SvarSlett

Legg gjerne igjen et svar eller en hilsning:)